there are no translations available

A TerMini újra indul!

Időpont / date: 2021. szeptember
Helyszín / location: MU Színház

Szeptembertől újra indul a TerMini Gyermek és Ifjúsági Táncszínház! Nagy szeretettel várjuk MINDEN táncolni vágyó gyermek jelentkezését (6 éves kortól). Foglalkozásainkat az Alle bevásárlóközpont mellett található MU Színházban tartjuk. Családias légkörben dolgozunk a gyerekekkel. Táncstúdiónkat, öltözőinket, vizesblokkjainkat csak mi használjuk, nem osztoznunk rajtuk más csapatokkal, csoportokkal!

A TerMini egy olyan hely, ahol továbbra is tiszteletben tartjuk az egészségügyi adatok védeméhez való jogokat, nem diszkriminálunk, nem csendőrködünk, ehelyett úgy foglalkozunk minden ránk bízott gyerekkel, mint ahogy szeretnénk, ha mások foglalkoznának a sajátjainkkal! A hozzánk járó gyerekek minden évben többször, a MU Színház színpadára állnak. Ezeken az estéken kis koreográfiákat mutatunk be a szülőknek. A nagyobb gyerekekkel önálló színházi produkciókat is létrehozunk, melyeket szintén a MU Színházban mutatunk be.

Jelentkezés, bővebb információ ezen az email címen: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Érdeklődni ezen a telefonszámon lehet: Fejes Ádám: 70-3123750

kis bemutatók videói: https://www.youtube.com/watch?v=iWGDZTxX5m0&list=PLKVDQmg7qRKQFxhc_AMFD0eo0pCG2k4L6

there are no translations available

Őszi szünet

Helyszín / location: MU Színház

Kedves Szülők és Gyerekek!

 

Október 23-át kivéve, az ősziszünet alatt, minden órát és tervezett próbát megtartunk. Amennyiben előreláthatólag nem tudtok résztvenni valamelyik órán, vagy próbán, kréjük jelezzétek felénk írásban, így megkönnyítve számunkra a tervezhetőséget.

Ide írhattok: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

tárgyba: őszi szünet

 

Köszönjük,

Stáb

there are no translations available

09.13. BEJÁRÁSREND VÁLTOZÁS!!!

Időpont / date: 2020. szeptember 13.
Helyszín / location: MU Színház

Szeptember 13-án hétfőn, a színház sajnos ismét zárva tart, ezért a közlekedés a saját bejáratunkon keresztül lesz lehetséges! A vírushelyzetre való tekintettel, arra szeretnék kérni minden szülőt, kísérőt, hogy a lehető legrövidebb ideig tartózkodjon a lépcsőházban és a fenti előtérben!

Köszönöm,

Ádám

 

a bejáratikódokat ezen az email címen tudjátok kérni: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

there are no translations available

Ingyenes bemutató órák a TerMini táncstúdióban!

Időpont / date: 2020.február 10/12.
Helyszín / location: MU Színház, 1117 Bp. Kőrösy József u. 17.

Bemutató órák a TerMini-ben!

 IMG 8066

Időpontok / korosztályok

MINI csoport (3 - 4,5 év): február 12. szerda, 16 órától.

MANÓ csoport (4,5 - 6,5 év): február 10. hétfő 16 órától.

MENŐ csoport (6 - 8 év): február 10. hétfő 17 órától.

Sok szeretettel várunk minden táncolni vágyó gyermeket, akik mindenféle kötelezettség válallás nélkül, szabadon kipróbálhatják foglalkozásainkat. A bemutató órák ingyenesek, csak emailes regisztráció szükséges. A regisztrációban meg kell jelölni a gyermek nevét és születési dátumát. Az órák után, alkalmunk lesz beszélgetni, esetleg beiratkozni.

A gyerekeknek nem kell semmilyen extra felszerelést hozni, elég egy kényelmes ruha és zokni. A bemutató órán nem lehet fényképezni, videózni. 

Minden további kérdéssel kapcsolatban írjatok erre az email címre: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., vagy keressetek ezen a telefonszámon: 70-3123750 (Fejes Ádám, művészeti vezető)

Regisztrálni is ezen az emilen lehet, a levél tárgyába kérek mindenkit, hogy ezt írja be: regisztráció bemutató órára + gyermek neve...

 

 

 

there are no translations available

Gyermek Tánc és Drámatábor - 2019

Gyermek Tánc és Drámatábor (8-13 éves korig) !!!

MUT 2019 2 9325

ideje: június 24 – június 28. helye: MU Színház

08:00-tól 09:30-ig ügyelet (korán érkező gyerekeknek felügyelet)

09:30-tól 11:30-ig táncos foglalkozás

11:30-tól 12:30-ig ebédszünet (ebédre befizetünk a szomszédos Alba-Régia étterembe)

12:30-tól 13:00-ig pihenő, játék

13:00-tól 16:00-ig drámafoglalkozás (ebben az időszakban, gyümölcs/keksz szünet 20 perc)

16:00-tól 17:00-ig ügyelet (később távozó gyerekeknek felügyelet)

A tábor során a gyerekek egy fantasztikusan vidám, kreatív és jókedvű közegben töltik idejüket. A felkészült tanárok felszabadult hangulatban szervezik a gyerekek dráma és táncfoglalkozásait. A nap folyamán a gyerekek energia és koncentrációs szintjéhez igazítjuk a végrehajtandó feladatokat, így mindig a megfelelő csoportdinamikával dolgoznak a gyerekek és az oktatók. Mindenki, aki részt vesz táborunkban, garantáltan sok pozitív tapasztalattal, visszacsatolással, egyénileg és közösségben szerzett eredményekkel, élményekkel tér majd haza!

tábor díja: 38.000 Ft

Jekentkezési és befizetési határidő: 2019.06.14. péntek.

Elképzelhető, hogy a tavalyi egyéjszakás kaland (bent-alvás) sikerére való tekintettel (ismét szervezünk valami hasonlót az egyik nap. :-)

Bővebb tájékoztatás itt: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
vagy telefonon - Fejes Ádám: 70-3123750

 

A változtatás jogát fenntartjuk!

mu logo

mu logo

mu logo

mu logo

mu logo