there are no translations available

Őszi szünet

Helyszín / location: MU Színház

Kedves Szülők és Gyerekek!

 

Október 23-át kivéve, az ősziszünet alatt, minden órát és tervezett próbát megtartunk. Amennyiben előreláthatólag nem tudtok résztvenni valamelyik órán, vagy próbán, kréjük jelezzétek felénk írásban, így megkönnyítve számunkra a tervezhetőséget.

Ide írhattok: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

tárgyba: őszi szünet

 

Köszönjük,

Stáb

there are no translations available

09.13. BEJÁRÁSREND VÁLTOZÁS!!!

Időpont / date: 2020. szeptember 13.
Helyszín / location: MU Színház

Szeptember 13-án hétfőn, a színház sajnos ismét zárva tart, ezért a közlekedés a saját bejáratunkon keresztül lesz lehetséges! A vírushelyzetre való tekintettel, arra szeretnék kérni minden szülőt, kísérőt, hogy a lehető legrövidebb ideig tartózkodjon a lépcsőházban és a fenti előtérben!

Köszönöm,

Ádám

 

a bejáratikódokat ezen az email címen tudjátok kérni: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

there are no translations available

Ingyenes bemutató órák a TerMini táncstúdióban!

Időpont / date: 2020.február 10/12.
Helyszín / location: MU Színház, 1117 Bp. Kőrösy József u. 17.

Bemutató órák a TerMini-ben!

 IMG 8066

Időpontok / korosztályok

MINI csoport (3 - 4,5 év): február 12. szerda, 16 órától.

MANÓ csoport (4,5 - 6,5 év): február 10. hétfő 16 órától.

MENŐ csoport (6 - 8 év): február 10. hétfő 17 órától.

Sok szeretettel várunk minden táncolni vágyó gyermeket, akik mindenféle kötelezettség válallás nélkül, szabadon kipróbálhatják foglalkozásainkat. A bemutató órák ingyenesek, csak emailes regisztráció szükséges. A regisztrációban meg kell jelölni a gyermek nevét és születési dátumát. Az órák után, alkalmunk lesz beszélgetni, esetleg beiratkozni.

A gyerekeknek nem kell semmilyen extra felszerelést hozni, elég egy kényelmes ruha és zokni. A bemutató órán nem lehet fényképezni, videózni. 

Minden további kérdéssel kapcsolatban írjatok erre az email címre: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., vagy keressetek ezen a telefonszámon: 70-3123750 (Fejes Ádám, művészeti vezető)

Regisztrálni is ezen az emilen lehet, a levél tárgyába kérek mindenkit, hogy ezt írja be: regisztráció bemutató órára + gyermek neve...

 

 

 

there are no translations available

Gyermek Tánc és Drámatábor - 2019

Gyermek Tánc és Drámatábor (8-13 éves korig) !!!

MUT 2019 2 9325

ideje: június 24 – június 28. helye: MU Színház

08:00-tól 09:30-ig ügyelet (korán érkező gyerekeknek felügyelet)

09:30-tól 11:30-ig táncos foglalkozás

11:30-tól 12:30-ig ebédszünet (ebédre befizetünk a szomszédos Alba-Régia étterembe)

12:30-tól 13:00-ig pihenő, játék

13:00-tól 16:00-ig drámafoglalkozás (ebben az időszakban, gyümölcs/keksz szünet 20 perc)

16:00-tól 17:00-ig ügyelet (később távozó gyerekeknek felügyelet)

A tábor során a gyerekek egy fantasztikusan vidám, kreatív és jókedvű közegben töltik idejüket. A felkészült tanárok felszabadult hangulatban szervezik a gyerekek dráma és táncfoglalkozásait. A nap folyamán a gyerekek energia és koncentrációs szintjéhez igazítjuk a végrehajtandó feladatokat, így mindig a megfelelő csoportdinamikával dolgoznak a gyerekek és az oktatók. Mindenki, aki részt vesz táborunkban, garantáltan sok pozitív tapasztalattal, visszacsatolással, egyénileg és közösségben szerzett eredményekkel, élményekkel tér majd haza!

tábor díja: 38.000 Ft

Jekentkezési és befizetési határidő: 2019.06.14. péntek.

Elképzelhető, hogy a tavalyi egyéjszakás kaland (bent-alvás) sikerére való tekintettel (ismét szervezünk valami hasonlót az egyik nap. :-)

Bővebb tájékoztatás itt: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
vagy telefonon - Fejes Ádám: 70-3123750

 

A változtatás jogát fenntartjuk!

mu logo

mu logo

mu logo

mu logo

mu logo